Előfizetői tartalom

Kivégezték a Groupont

Portfolio
A tegnapi kereskedés során a befektetők még optimistán várták a Groupon negyedik negyedéves gyorsjelentését, a számok azonban nagy csalódást okoztak. A cég meglepetésszerűen veszteségről számolt be és a menedzsment prognózisok is elmaradnak az elemzői konszenzustól. A részvények 26%-ot zuhantak a zárás utáni kereskedésben. A gyorsjelentés főbb pontjai: -A bevételek tekintetében a várakozásoknak megfelelő, 30%-os növekedést ért el a Groupon az előző év azonos negyedévéhez képest. - A nettó eredmény szintjén veszteséges volt a cég. - A menedzsment az elemzői konszenzusnál gyengébb bevételvárakozásokat fogalmazott meg a folyó negyedévre.

Növekvő veszteség Meglepetésszerűen veszteségről számolt be tegnap este közzétett negyedik negyedéves gyorsjelentésében a Groupon. A vállalat az időszakot 81 millió dolláros veszteséggel zárta a nettó eredmény szintjén, ami növekvő veszteséget jelent az előző év azonos időszakához képest, amikor 65 millió dolláros veszteséget könyvelt el.Az egy részvényre jutó...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés