Előfizetői tartalom

50 forintot fizet a Magyar Telekom - Elszálltak a papírok

Portfolio
Ma délután tartotta ülését a Magyar Telekom igazgatósága, ahol arról döntöttek, hogy a tavalyi eredmény után részvényenként 50 forintos osztalékot fizet a társaság. A legfrissebb elemzői várakozásokból képzett konszenzus alapján az elemzők az előző éveknél alacsonyabb, átlagosan 47 forintos osztalékra számítottak, a most bejelentett 50 forint tehát magasabb a vártnál.

50 forint, magasabb a vártnál A legfrissebb elemzői várakozásoknál magasabb, részvényenként 50 forintos osztalék kifizetéséről döntött a Magyar Telekom igazgatósága ma délután. Az osztalék mértéke nem meglepetés a 2012-es eredmények ismeretében, hiszen a társaság részvényenként 59 forintos szabad cash-flow-t ért el, az eladósodottság pedig 34 százalék közelébe...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés