Előfizetői tartalom

Ezek az autók kellenek a cégeknek

Hámor Iván
A cégek működésének elengedhetetlen kellékei az autók. Beszerzésük, fenntartásuk azonban pénzbe kerül, még akkor is, ha közvetve hozzájárulnak az adott cég bevételeinek, eredményének növeléséhez. Az elmúlt évek folyamatai rávilágítottak arra, hogy sok esetben az érzelmeket is figyelembe vevő beruházások helyett célszerűbbek a pénzügyi alapokon hozott racionális döntések. Ilyenkor nem a vágyak, hanem a szükségletek diktálnak, és ennek egyre több autógyár akar és tud megfelelni. Racionálisan választott négyajtós cégautó lehet a Citroën C-Elysee, a Dacia Logan, a Fiat Linea, a Peugeot 301, a Renault Fluence vagy a Skoda Rapid.

Fracia fölény. A világ egyes - és egyre jelentősebbnek számító - piacain, illetve Kelet-Európában a háromterű, négyajtós, lépcsőshátú karosszériával készülő autók egyfajta presztízst is jelentenek, így nem csak a csomagterük mérete miatt közkedveltek. A vásárlói igényeknek az autógyártók a lehető legtöbb méretosztályban meg kívánnak felelni, így elkészítették...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés