Előfizetői tartalom

Összeült az Energia Tanács: kiálltunk a bioüzemanyagok mellett

Portfolio
A régió országaiban már megkezdett villamosenergia-piaci összekapcsolás folytatása meghatározó tényezője a belső energiapiac kialakításának, fogalmazott Horváth Attila Imre zöldgazdaság fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár egy mai brüsszeli egyeztetésen. A magyar delegáció kiállt az első generációs bioüzemanyagok alkalmazása mellett - olvasható az NFM közleményében.

Az Európai Unió szakminisztériumi vezetői a belső energiapiac megvalósításának előrehaladásáról szóló bizottsági közleményről és az újszerű bioüzemanyagokra való átállást ösztönző irányelv-módosítási javaslatról egyeztettek 2013. február 22-én, Brüsszelben. Az Energia Tanács ülésén Horváth Attila Imre zöldgazdaság fejlesztéséért felelős helyettes államtitkár...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés