Előfizetői tartalom

Hárommillió egy kábelért - Toyota Prius Plug-In Hybrid

Hámor Iván
A Toyota elsősége és érdemei vitathatatlanok a hibrid hajtású autók területén. Több évtizedre és több mint 5 millió autóra visszanyúló tapasztalattal a háta mögött látta elérkezettnek az időt arra a japán autógyár - mely a 2012-es eredményei alapján a világ legnagyobbja -, hogy olyan hibriddel álljon an agyközönség elé, amely nem csak 3-5 km-t, hanem annál jóval nagyobb távolságot is képes megtenni tisztán elektromos üzemmódban. Ez az autó a Toyita Prius Plug-In Hybrid.

Kívülről csak a márka fanatikusai, vagy a nagyon szakértői szemmel néző laikusok számára tűnhet fel, hogy nem egy sima Prius-szal, hanem egy Plug-In változattal hozta össze a sors. Az apró árulkodó jegyek kimerülnek a nappali világítás megvalósításában, illetve abban, hogy mindkét oldalra került a hátsó sárvédőkön egy-egy "tanksapka" fedél.Az egyik - bal oldali - valódi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés