Előfizetői tartalom

Nem gázos, nem tisztán elektromos az Audi A3 e-tron

Portfolio
Továbbra is teljes gőzzel dolgozik az Audi - párhuzamosan az egyéb alternatív hajtásmódokkal - a személygépkocsi-hajtásrendszerek - hálózatról tölthető (plug-in) hibrid megoldásokkal megvalósítható - elektromossá alakításán. A négykarikás márka a 2013-as Genfi Autószalonon mutatja be Audi A3 e-tron modelljét, amelynek 204 lóerős rendszerteljesítménye és 350 newtonméter forgatónyomatéka eleve biztosíték a dinamikus menettulajdonságokra.

Az A3 e-tron vérbeli Audi: álló helyzetből mindössze 7,6 másodperc alatt gyorsít fel 100 kilométer/órás tempóra, végsebessége pedig a 222 kilométer/órát is eléri. A hálózatról tölthető (plug-in) hibridhajtásokra vonatkozó ECE-szabvány szerint mérve az ötajtós modell átlagosan 1,5 liter benzinnel is megelégszik 100 kilométerre, ami kilométerenként 35 gramm széndioxid-kibocsátásnak...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés