Előfizetői tartalom

Veszélyes a Facebook? - Perli befektetője a Netflixet

Portfolio
Pert indított a Netflix ellen egyik részvényese, aki szerint az online filmkölcsönző félrevezető információkat közölt a felhasználói számának alakulásáról a cég Facebook oldalán. A hasonló esetek arra ösztönözhetik az amerikai pénzügyi felügyeletet, hogy valamilyen szinten korlátozza a közösségi média használatát abban, hogy a cégek kommunikáljanak a befektetőkkel - írja a Bloomberg.

Perel a kisbefektető Beperelte a Netflixet egyik kisbefektetője, aki szerint a társaság félrevezette a befektetőket. A Netflix vezérigazgatója, Reed Hastings tavaly július 3-án a cég Facebook-oldalán azt közölte, hogy a társaság történetében először júniusban túllépte az 1 milliárd órát a felhasználók által havonta nézett videók időtartama. Két nappal később...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés