Előfizetői tartalom

Jegyzeteket elő! - Nissan Note

Hámor Iván
A Nissan kezd ugyan visszatérni a hagyományos autók világába, de az általa elindított crossover irányzatnak még nem fordított hátat. Az európai modellpalettán jelenleg egyetlen "konzervatív" modell található, ez pedig a Micra. Egyterű változata, a Note messze megelőzte korát, a konkurensek csak az utóbbi egy-két évben álltak elő a saját válaszukkal. A Nissan immár a második Note generációnál tart, mely első darabjai ősszel kerülnek a bemutatótermekbe.

A Nissan merészen új modelljeinek első hírvivője az európai piacra szánt Új Note 2013. március 5-én a Genfi Autószalonon fog bemutatkozni elsőként a világon. A Nissan az innováció, a stílus és az élmény elkötelezettje, és e megközelítés a legnépszerűbb személygépkocsikat eredményezte az elmúlt években. Most pedig, az áttörést hozó Qashqai és Juke nyomdokaiban járva...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés