Előfizetői tartalom

Csak az OTP-ben van erő

Portfolio
A hazai nagypapírok közül csak az OTP jelentett húzóerőt a hazai börzének az elmúlt héten, miközben a többi blue chip inkább nehezéket jelentett. Hosszabb távon egyedül képtelen lesz emelkedni a bankpapír, így vagy fordulnak a támaszokról a társak vagy magukkal rántják az OTP-t is. Mai elemzésünkben az OTP mellett MOL és a Richter grafikont vizsgáltuk meg.

Könnyen lehet, hogy a kitörés után ennyi volt a korrekció az OTP piacán a papírnap a csütörtöki hosszú alsó kanóc és a pénteki doji is megadja a lehetőséget a további emelkedésre. Ideális beszállót még mindig az érkező 50 napos által támogatott 4400 forintos szint lenne. Fordulatra intő jel lehet ugyanakkor az RSI és az árfolyam között lévő negatív divergencia.Hulló...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés