Előfizetői tartalom

Visszakapja régi fényét? - Jeep Grand Cherokee

Portfolio
Márciusban, a 83. Genfi Autószalonon mutatkozik be Európának a teljesítményében, formatervében és kényelmi szolgáltatásaiban egyaránt megújult, továbbfejlesztett, 2014-es Jeep Grand Cherokee, amely eddig is több elismerést kapott nagyméretű szabadidőjárműnek számított. Az európai és japán konkurensek megjelenése előtt Magyarországon is státusszimbólum volt.

Az új külső és belső formai jegyek minden felszereltségi szinten mások és egyediek. Az új funkciók és megoldások között említést érdemel az új bi-xenon fényszóró LED nappali világítással, valamint az új külső/belső színkombinációk. A beltér exkluzív karakterét új, prémium anyagok (pl. Natura Plus bőr és kiváló minőségű fabetétek) alkalmazásával, továbbá...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés