Előfizetői tartalom

Szeretik az elemzők az Egis részvényeit

Portfolio
Egyöntetűen pozitívan értékelik az Egis tegnap közzétett gyorsjelentését az elemzők, mely újfent megerősítette, hogy a társaság erőteljes cash termelő képességgel rendelkezik. Az alábbiakban az eddig összegyűjtött elemzői véleményeket ismertetjük röviden, ezen elemzők mindegyike vételi ajánlást fogalmaz meg az Egis részvényeire.

Erste Az Erste elemzője úgy véli az Egis gyorsjelentése pozitív üzenetet közvetít a piacok felé, ugyanis a devizaárfolyamok kedvezőtlen elmozdulása ellenére a bruttó fedezeti szint és az operatív profitszint a piaci várakozások felett alakult. A szakértő szerint az Egis számára a kilátások kedvezőek, a társaság számára minden adott ahhoz, hogy a főbb piacokon (Magyarország...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés