Előfizetői tartalom

Dupla különadóteher húzza vissza a Telenort

Portfolio
A Telenor Magyarország növelte árbevételét és piaci részesedését 2012 negyedik negyedévében. A vállalat ügyfélköre 62 ezer előfizetővel bővült az adott időszakban, ami mind a mobil hang-, mind a mobilinternet szegmensben a Telenor piaci részesedésének növekedéséhez vezetett. Ennek ellenére ez a növekedés sem tudta ellensúlyozni a távközlési szektorra a tavalyi év utolsó két negyedévében kivetett dupla különadóterhet, így a nominális EBITDA elmaradt az egy évvel korábbitól, áll a társaság közleményében.

Nőtt az előfizetői létszám Az előfizetések száma 62 ezerrel 3 millió 521 ezerre emelkedett a negyedévben. A használt kártyák száma alapján számított 2012 negyedik negyedév végi záró piaci részesedés 31,78% volt, ami magasabb az előző negyedévinél (31,47%). A Telenor mobilinternetes piaci részesedése 30,13%-ra nőtt 2012 decemberében. Emelkedett az árbevétel ...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés