Előfizetői tartalom

Mik a legolcsóbb autók? - Itt a válasz

Hámor Iván
A 12 évhez közelítő átlagéletkorú magyarországi autópark a céges járművek korosodását is jelenti. Ez pedig a szervizköltségek, a környezetterhelés és adott esetben a magasabb hajtóanyagszámla révén a cégek eredményességére is kihat, így érdemes átgondolni, nem jobb-e egy korszerű, garanciális, új autó. Az autóbeszerzési szokásokat megfigyelve az derül ki, hogy a hazai vállalkozások jelentős része továbbra sem a teljes használati időre vetített ráfordítások nagyságát, hanem a beszerzési árat veszi figyelembe a döntés meghozatalakor.

A Portfolio.hu a Datahouse segítségével megvizsgálta, melyek 2013 január végén a legalacsonyabb beszerzési áru személyautók az újautó piacon.A listában szereplő akciós modellek ára a nyilvánosan meghirdetett listaár csökkentve az adott márka egész országra kiterjedő, központi, az importőr által nyújtott kedvezménnyel. Az egyes márkakereskedésekben előfordulhatnak ettől...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés