Előfizetői tartalom

Megúszta a lefejezést az agrárszektor

Portfolio
Az agrárszektor a magyar gazdaság egyik legnagyobb potenciállal rendelkező szegmense. A globális trendeknek megfelelően az iparágban rejlő lehetőségek egyre inkább felértékelődnek, a hazai agrárium teljesítménye és versenyképessége azonban évről évre csökken. A Portfolio.hu Agrárium 2013 konferencián a szektor teljes vertikumának szakemberei - banki és állami döntéshozók, uniós szakértők, agrárkereskedők és integrátorok, valamint feldolgozó és kiskereskedelmi vállalatok képviselői - osztották meg véleményüket és elképzeléseiket az agrárszektor aktuális problémáiról, kihívásairól és lehetőségeiről.

Az iparág számára kétségtelenül a KAP folyó reformja a legaktuálisabb kérdés. A konferencia nyitóelőadásában Szentirmay Zoltán, a Vidékfejlesztési Minisztérium főosztályvezetője a közösségi agrárpolitika változásait foglalta össze, és a reform már ismert elemeit fejtette ki.A főosztályvezető hangsúlyozta, hogy nagyon aktív heteket élünk meg a KAP reform újratárgyalása...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés