Előfizetői tartalom

Tőzsdére viszi brit leánycégét a Deutsche Telekom

Portfolio
A Deutsche Telekom akár már idén ősszel tőzsdére viheti brit leányvállalatát, tudta meg a Sunday Times. A France Telecommal közösen létrehozott Everything Everywhere nevű cégben meglévő részesedésétől már korábban is meg kívánt válni a német távközlési cég, ennek formáját és időzítését azonban eddig még nem konkretizálták. A tőzsdei kibocsátásban résztvevő bankokat akár már heteken belül megnevezheti a Deutsche Telekom.

Pénzre váltaná részesedését a Deutsche Telekom A Sunday Times információi szerint tőzsdére vihetik a Deutsche Telekom és a France Telecom közös vállalatát, az Everything Everywhere nevű céget. A Deutsche Telekom szóvivője nem erősítette meg azt, hogy már csak néhány hét választ el minket az IPO-tól, azt azonban elmondta, hogy tervezik a közös vállalat részvényeinek...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés