Előfizetői tartalom

Újabb iPadet dob piacra az Apple

Portfolio
Népszerű táblagépe újabb változatát dobja piacra az Apple. Az amerikai technológiai óriás közölte, hogy az eddigiekhez képest dupla tárhellyel rendelkező, 128 GB-os iPadeket is kínál, amelyek jövő keddtől rendelhetők. Vélhetően a vállalat célja, hogy a termékkategória romló profit marginjait javítsa, ami a befektetők félelmeinek egyik fő forrása. Az Apple részvényei 1%-os pluszban járnak a nyitás előtti kereskedésben.

Megjelent a Portfolio.hu Magazin iPaden elérhető új száma!Kapcsolódó cikkünk2013.01.29Mit hoz 2013? - Megjelent a Portfolio.hu Magazin új száma!A legújabb, negyedik generációs iPad mostantól nagyobb tárhellyel is megvásárolható lesz - közölte az Apple. Egy hét múlva már megrendelhető lesz az iPad 128 GB modellje, amelynek csak Wi-Fi kapcsolattal rendelkező verzióját 799 dollárért...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés