Előfizetői tartalom

A tengerentúlon is borongós a hangulat

Portfolio
A tengerentúli határidős indexek negatív tartományban várják a nyitást, melynek hátterében az európai piacok gyengélkedése, valamint a Pfizer és a Ford gyorsjelentésére adott eltérő befektetői reakciók állhatnak. Publikálásra került az S&P Case-Shiller lakásárindex, ami csökkenést mutat novemberben. A délután folyamán érkezik a fogyasztói bizalmi index, zárás után pedig az Amazon.com teszi közzé gyorsjelentését.

Novemberben tovább estek az ingatlanárak a legnagyobb amerikai városokban. Az S&P Case-Shiller lakásárindex havi szinten 0,1 százalékon csökkenést jelzett, éves szinten azonban 5,5 százalékkal drágultak az ingatlanok.Kapcsolódó cikkünk2013.01.29Csökkentek az amerikai lakásárak novemberbenDélután 16:00-kor érkezik a fogyasztói bizalmi index januári értéke, az elemzői konszenzus...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés