Előfizetői tartalom

Kifizette a 130 milliós koncessziós díjat Tatának a Dalkia

Portfolio
Az önkormányzattal kötött megállapodásnak megfelelően a Dalkia Energia Zrt. 130 millió forintot utalt át Tata Város Önkormányzata részére. Az összeg a városi távhő rendszer koncesszióban történő üzemeltetéséért fizetendő díj, melyet az önkormányzat egy negyedmilliárd forint értékű távhőmodernizáció önrészeként használja majd fel - olvasható az energiavállalat közleményében.

A lokális energetikai szolgáltató szakemberei időközben elkezdték a városi távhőrendszer részletes műszaki felmérését, állapotának kiértékelését. Ezzel párhuzamosan folyamatban van a koncessziós társaság megalapítása is Tata Energia Kft. néven, amely a szükséges engedélyek birtokában az üzemeltetést végzi majd. "A Tata Energia Kft. cégbírósági bejegyzése folyamatban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés