Előfizetői tartalom

Itthon kicsit más

Hámor Iván
A megújult Infiniti FX-et, mely a márka legnépszerűbb modellje Európában, először Németországban a nemzetközi bemutató alkalmával sikerült kipróbálni, és nemrég - ugyan még a tél előtt - hazai környezetben is megmutathatta, mit is tud valójában. Az autó ugyanaz volt - olyannyira, hogy Magyarországra is a nemzetközi bemutatón flottába állítottak egyike jutott el -, mégis egészen más arcát mutatta.

A FX egy sikeres, négy éves ciklust követően 2012-től a korábbinál is különlegesebb formában kerül az ügyfelekhez. A 2009 óta értékesített FX első modellfrissítése során még inkább a SUV szegmensben szokatlan formák dominálnak, de talán éppen ennek köszönheti sikereit az autó. Magyarországon tavaly összesen 17 - ebből 15 olyan dízel, mint a tesztautó - FX kapott rendszámot...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés