Előfizetői tartalom

Fókuszban a magyar-orosz agrárkapcsolatok

Portfolio
A Vidékfejlesztési Minisztériumban kétnapos ülést tart a Magyar-Orosz Gazdasági Vegyesbizottság Mezőgazdasági Munkacsoportja. Az Oroszországba irányuló 2011. évi magyar élelmiszergazdasági export meghaladta a 265 millió dollárt, ami 16 %-kal magasabb az azt megelőző évhez képest. Az ülésen napirenden szerepel a magyarországi falusi turizmus és az idei OMÉK, melynek díszvendége az Oroszországi Föderáció.

Az Oroszországba irányuló 2011. évi magyar élelmiszergazdasági export meghaladta a 265 millió dollárt, ami 16 %-kal magasabb az azt megelőző évhez képest. 2012. első hét hónapjában 6 %-kal nőtt hazánk kivitele 2011. hasonló időszakához viszonyítva. Alekszandr Leonyidovics Csernogorov, az Oroszországi Föderáció mezőgazdasági miniszter helyettese és Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés