Előfizetői tartalom

Osztrák és német bank is megérett a vételre

Portfolio
Az európai indexek a fáradás jeleit mutatják, nem festenek másként a banki szektor szereplői sem. Ez a mozgás azonban kiváló alkalmat kínál a kedvező hozam/kockázat arányú belépési pontok keresésére. Mai elemzésünkben három nyugat-európai bank, a Raiffeisen, az Erste és a Deutsche Bank grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

Visszatesztelte és egyúttal betöltötte az év elején hagyott 32 euró alatti rést a Raiffeisen, így folytathatja felfelé a papír útját. Az emelkedő trendvonal és az 50 napos mozgóátlag együttesen tartotta meg az árfolyamot, ráadásul érkezett egy kalapács gyertya is, így újra a tavalyi-idei 34 eurós csúcsát támadhatja. Feljebb ellenállás a 36-37 eurós zóna, a megerősített...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés