Előfizetői tartalom

Kilőtt a Netflix: 35%-ot ugrott az árfolyam

Portfolio
Több mint 35%-kal szárnyalt tegnap a zárás utáni kereskedésben a Netflix árfolyama azt követően, hogy a társaság közzétette negyedik negyedéves gyorsjelentését. Az internetes videókölcsönző cég amerikai tevékenységei a fordulat jeleit mutatják, ennek köszönhetően pedig a vállalat a vártnál erősebb negyedévet zárt. A gyorsjelentés főbb pontjai: - A Netflix online szolgáltatásainak előfizetői száma a vártnál nagyobb mértékben emelkedett a negyedévben. - A bevételek 8%-kal növekedtek, a nettó profit viszont közel 80%-kal zuhant. - A profitzuhanás ellenére a társaság pozitív meglepetés okozott azzal, hogy profitot termelt, hiszen az elemzők veszteséges negyedévre számítottak. - A menedzsment folyó negyedévre megfogalmazott várakozása felülmúlja az elemzői konszenzust.

Meglepetés-profit Az elemzői várakozásokat meghaladó számokat közölt az online videókölcsönző cég, a Netflix tegnap este közzétett negyedik negyedéves gyorsjelentésében. A társaság bevételei 8%-kal emelkedtek, 945 millió dollárra rúgtak, miközben a piacok 934 millió dollárra számítottak.A Netflix nettó profitja közel 80%-kal zuhant az egy évvel ezelőtti szinthez...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés