Előfizetői tartalom

Júliusra elkészül a földhasználati nyilvántartás

Portfolio
Július elejére elkészülhet a földhasználati nyilvántartás, amely számon tartja az ország teljes területén használt birtokok méretét és aranykorona-értékét, illetve az azt megművelők kilétét, s a használt földek fekvése szerint illetékes földhivatalokat is. A birtokregiszter alapján ki lehet majd mutatni, hogy egy adott magánszemély vagy gazdálkodó szervezet mekkora területet művel - mondta el a Magyar Nemzetnek Fazekas Sándor vidékfejlesztési miniszter.

A földtörvényről, a szektort érintő törvényi szabályozásokról az agrárgazdaság meghatározó szereplői osztják meg véleményüket a Portfolio.hu Agrárium 2013 konferencián. A vidékfejlesztési miniszter tájékoztatása szerint a nyár elejére készülhet el a földhasználati nyilvántartás, amely tartalmazni fogja az ország teljes területén használt birtokok méretét...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés