Előfizetői tartalom

Gigavásár - szárított bölényhús és magyar marcipán

Portfolio
Közel 400 ezren ízlelhetik meg a szárított bölényhúst, a mangó ízű sört és a magyar paprikabort Berlinben, a világ legnagyobb szabású mezőgazdasági, élelmiszeripari és kertészeti vásárán. Az Internationale Grüne Woche (Nemzetközi Zöld Hét) nemzetközi kiállításon Magyarország 41. alkalommal vesz részt, ezúttal egy 500 négyzetméteres standon. A vásárhoz kapcsolódó agrárdiplomáciai események 5 milliárd embert érintenek.

A magyar kiállítók paprikabortól fűszerkrémeken át kézműves marcipán desszertekig egy sor különlegességet mutatnak be a január 18-27-ig tartó vásáron, amelyre várhatóan 400 ezren látogatnak el. Az idei, 78. Zöld Hétre öt kontinens 67 országából érkeztek kiállítók, ami nyolccal több az egy évvel korábbinál. Több ország, például Koszovó az idén jelenik meg először...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés