Előfizetői tartalom

A PannerErgy megkezdte az utolsó munkálatokat Miskolcon

Portfolio
A végső stádiumba érkezett a PannErgy miskolci projektje. A társaság tájékoztatása szerint január elején megkezdődtek a Miskolci Geotermikus Projekt megvalósításával kapcsolatos utolsó munkálatok, melynek során a gépészeti terheléspróbák, a távvezetéket érintő befedés, illetve az ezt megelőző nyomáspróbák, valamint az üzemelés biztonságát hosszútávon szavatoló munkák valósulnak meg. Az ünnepek előtt elkészültek a rendszerekhez tartozó üzemelést biztosító szivattyú- rendszerek gépészeti szerelései, amelyeket az idei évben újabb nyomáspróbák követtek - áll a PannErgy közleményében.

Közel 90 százalékos megvalósulási állapotba került az elmúlt napokban a miskolci távfűtési rendszerbe kapcsolódó geotermikus hővezeték. A PannErgy munkatársai a havas, hideg idő beállta előtt elvégezték azon munkálatok jelentős részét, amelyek technológiai követelménye a +5 Celsius fok feletti szabadtéri hőmérséklet, így csupán mintegy 950 méter hosszúságú, a munkaárok...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés