Előfizetői tartalom

Tarlós: vizsgáljuk a Főgáz és az FCsM visszavásárlásnak lehetőségeit

Portfolio
A Fővárosi Vízművek után a többi stratégiai fontosságú cég visszavásárlását is fontosnak tartaná a főpolgármester. Tarlós István az InfoRádió Aréna című műsorában elmondta: szóba került a Csatornázási Művek visszavétele is, de a korábban kötött kedvezőtlen szerződés miatt ez 70 milliárd forintba kerülne, amire ebben a ciklusban nincs pénze a fővárosnak. Hozzátette, megvizsgálják a Fővárosi Gázművek visszavásárlásának lehetőségét is.

A Fővárosi Vízművek után érdemes folytatni a stratégiai cégek visszaszerzését - mondta Tarlós István az InfoRádió Aréna című műsorában. A főpolgármester kiemelte: a Fővárosi Csatornázási Műveket nem tudja most a főváros visszavásárolni, mert nincs rá pénze, de ez a következő ciklusban reálisan kitűzhető cél. Az előző városvezetés a privatizáláskor olyan szerződést...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés