Előfizetői tartalom

Ingyen telefonálhatnak az iPhone-tulajdonosok

Portfolio
Sikeresek voltak a tesztek, így a Facebook elindította az ingyenes telefonálást is lehetővé tévő internetes hangátviteli (VoIP) szolgáltatását az Egyesült Államokban, elsőként az iPhone felhasználók számára - írja a The Verge. Az iPhone-tulajdonosok ezentúl a Facebook Messenger programján keresztül pótlólagos díjak nélkül hívhatják egymást okostelefonjukról Amerikában. A Facebook a közelmúltban több újítással is megjelent, miután keresi a lehetőségeket a jövőbeli növekedés támogatására, legutóbb például egy kereső indításáról számolt be.

A sikeres kanadai teszteket követően az Egyesült Államokban már elérhetővé vált az "ingyentelefon" az iPhone-felhasználók számára a Facebooknak köszönhetően - írja a The Verge. Január elején közölte a Facebook, hogy új VoIP-szolgáltatással fejleszti üzenetküldő alkalmazását, a Facebook Messengert az iPhone-ra és az Android operációs rendszerrel működő okostelefonokra....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés