Előfizetői tartalom

Jó hír a vállalatoknak, vállalkozásoknak

Portfolio
A Parlament az Autós Nagykoalíció és a Magyar Gépjárműimportőrök Egyesülete kezdeményezése alapján 2013. január 1-i hatályba lépéssel elfogadta az ÁFA törvény olyan módosítását, amely lehetővé teszi az ÁFA körbe tartozó vállalatok, vállalkozások számára, hogy a tulajdonukban lévő személyautók javítási és karbantartási számlája ÁFA tartalmának 50%-át visszaigényeljék.

Az MGE és az Autós Nagykoalíció úgy gondolja, hogy ez - gazdaságfehérítő hatása mellett - egy olyan lépés, amely jelentősen csökkentheti a vállalatok, vállalkozások tulajdonában lévő személyautók javítási költségét. A későbbi esetleges félreértések elkerülése érdekében azonban a szakmai szervezetek azt javasolják, hogy a visszaigénylés részleteiről minden erre...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés