Előfizetői tartalom

Hirtelen megütötték az SAP részvényeit (3.)

Portfolio
Több mint 4%-os eséssel reagált az SAP árfolyama ma délután a társaság közleményére, melyben negyedik negyedéves adatokat publikált a német szoftvergyártó. A társaság működési eredménye 10%-kal emelkedett a negyedévben, de a profitabilitás romlott az előző év azonos időszakához viszonyítva, a működési eredményszint tekintetében legalábbis. Részletes gyorsjelentést január 23-án tesz közzé a vállalat.

10% feletti növekedés az SAP-nál Az elemzői várakozásoktól elmaradó bevételről számolt be a negyedik negyedévre az SAP mai közleményében. A német szoftvergyártó bevételei 5,06 milliárd eurót tettek ki az október-decemberi időszakban, ami bár 12%-os növekedést jelent az előző év azonos időszakához viszonyítva, a piacok nagyobb növekedésre számítottak: 5,17 milliárd...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés