Előfizetői tartalom

Sokkal több sertést kellene hízlalni

Portfolio
Szaúd-Arábiát, Oroszországot és Vietnámot is sikerült bevonni a hús exportba, és nyitott a kínai piac is. Az elmúlt évtizedekben visszaesett az élelmiszerexport, azonban a sertés- és baromfihúsra, halakra megvannak a szükséges állategészségügyi bizonyítványok, így sikerült visszaszerezni a piaci pozíciókat. 2,6 milliárd forint áll rendelkezésre a sertéslétszám növelésének támogatására - jelentette ki Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium államtitkára.

2,6 milliárd forint áll rendelkezésre a sertéslétszám növelésének támogatására - jelentette ki Kardeván Endre, a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM) államtitkára egy zalaegerszegi konferencián. Az agrárstratégiában az alapanyag-előállítást és az élelmiszer- feldolgozást előnyben részesíti kormány. Az alapanyag-előállítás hosszú éveken át hanyatlott, versenyképessége...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés