Előfizetői tartalom

Már műholdas rendszereket is használ egy hazai biztosító

Portfolio
Az egyik nagy hazai biztosító műholdas földmegfigyelési rendszerekkel történő kárfelmérést és a Dinamikus Időjárás Archívum névre keresztelt technológiát vezette be, melynek segítségével hazai településeken napra pontosan le lehet lekérdezni minden lényeges időjárási adatot, a szélerősségtől kezdve a csapadékmennyiségen keresztül a villámcsapások intenzitásáig.

Földmegfigyelési eszközöket, műholdképeket használva olyan információk állhatnak a technológiákat bevezető Generali rendelkezésére, melyek mind a kárrendezésben, mind a kockázatok előzetes megállapításánál hatalmas segítséget jelenthetnek. Egyfelől a szabad szemmel nem látható talaj- és vízszennyeződések, árvíz elöntések pontos méretének meghatározása, árvíz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés