Előfizetői tartalom

Ismét komoly ellenfél lesz a Toyota Auris

Hámor Iván
Gondos munka alapján született meg az új Toyota Auris, amely minden elődjénél könnyebb, dinamikusabb, gazdagabban felszerelt és olcsóbban üzemeltethető. A Toyota végleg szakítani akar a megbízható, ugyanakkor unalmas autók korszakával, és ahogy az új modell is mutatja, érdekes, különleges tulajdonságokkal is bíró járműveket is tudnak készíteni.

Az év elejétől kapható új Auris-modellcsalád várhatóan nagyobb piaci részesedést szerez majd, hiszen tervezése során azokat a vásárlókat is figyelembe vették, akik először cserélik autójukat kisebb, C-kategóriájú modellre; emellett az autó az alacsonyabb üzemeltetési és fenntartási költségű, kiváló értéktartású modelleket kereső flottavásárlók fokozott érdeklődésére...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés