Előfizetői tartalom

A tavalyi csúcsokat támadhatja az OTP és a MOL

Portfolio
A nemzetközi piacokhoz képest közel 1 hónapos lemaradásban van a hazai parkett, így a Csipkerózsika álmából ébredező hazai parkett részvényei az előttünk álló hetekben törhetnek majd a tavalyi csúcsokra. Ehhez persze kell a jó nemzetközi hangulat fennmaradása is. A hetet az OTP és a MOL mellett a Richter grafikonjának elemzésével kezdjük.

Leülő forgalom mellett bizonytalanodott el az OTP a folytatást illetően, melyet jól mutatnak az utolsó két kereskedési napon hagyott hosszú alsó és felső kanócok. Forgalom nélkül maradhat a 4200-4400 forint közötti sávozás, a sávot lent a jelölt rés, fent a tavalyi lokális csúcs erősít. Az MACD továbbra is vételen, ez a felfelé folytatást valószínűsíti, ahol kitörés...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés