Előfizetői tartalom

Ezért járhatott Kínában az Apple vezére

Portfolio
Kínában tett látogatást az Apple vezérigazgatója, Tim Cook, ahol többek között a China Mobile elnökével találkozott. Ez azonnal megindította a találgatásokat, hogy az amerikai technológiai óriás végre meg tud állapodni a legnagyobb kínai mobilszolgáltatóval és nála is elérhetővé válnak a készülékei. Az iPhone eddig lemaradást szenvedett el Kínában, ami pedig fontos piac, hiszen lassan a világ legnagyobb mobilpiacává válhat hamarosan - írja a Bloomberg.

A napokban ismét látogatást tett az Apple vezérigazgatója, Tim Cook Kínában, ami azonnal találgatásokra adott okot a piaci szereplők körében. Ez az elmúlt egy évben már a második útja Kínába. Az amerikai technológiai óriás találkozott a China Mobile elnökével, Xi Guohua-val is a cég pekingi központjában. A China Mobile jelenleg az egyetlen a nagy kínai mobilszolgáltatók...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés