Előfizetői tartalom

Tovább erősít Európában a Leaseplan cégcsoport

Portfolio
A világviszonylatban és hazánkban is vezető pozíciót betöltő flottakezelő, a LeasePlan bejelentette, hogy megállapodást írt alá az olasz Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, SA (BBVA) flotta- és gépjármű lízing üzletágának felvásárlására. A BBVA teljes lízing állománya jelenleg mintegy 20 500 járműből áll. Az akvizícióval az olaszországi flottalízing piacon már több mint 20 éves múlttal rendelkező LeasePlan cégcsoport tovább bővíti tevékenységét és egyúttal támogatja nemzetközi növekedési stratégiáját is.

Roelof Hansman, a LeasePlan Hungária Zrt. vezérigazgatója szerint a felvásárlás egy újabb nagy lépés a cégcsoport életében. "Büszke vagyok rá, hogy egy stabilan növekvő, tőkeerős nemzetközi vállalat tagjaként hazai ügyfeleink megbízható partnerei lehetünk" - mondta el a magyarországi cégvezető. A mostani bejelentés szerint a LeasePlan teljes egészében saját finanszírozásból...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés