Előfizetői tartalom

Feminin cégautó A-tól Z-ig

Hámor Iván
A Volvo visszafogott, magáról keveset elárulni kívánó emberek számára kínál a prémium szegmensben autókat, a kompakt méretosztálytól a nagyautókig, beleértve a terepjárónak kinéző szegmenseket is. A Volvót választók igénylik és hajlandóak is megfizetni az általuk elvárt színvonalat - mind a kényelem, a biztonság és a teljesítmény terén is -, ugyanakkor mindezt csak visszafogottan kívánják a külvilág tudomására hozni. A kínai tulajdonban levő, de továbbra is svédnek tekintett gyár legújabb, kompakt modelljével ezt leginkább a hölgyek tehetik meg.

A Volvo sokak szemében még mindig a szögletes, nagy svéd "páncélszekrényt" jelenti, holott az utóbbi időben az SUV-oknak és a kisebb méretű autóinak köszönheti létét a gyár. A hosszú útkeresés során a Mitsubishitől kezdve a Fordon át jutottak el a mai állapotig, nevezetesen a kínai tulajdonosig. Ez idő alatt a limuzinok mellett megjelentek a SUV-ok is a kínálatban,...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés