Előfizetői tartalom

Az önkormányzat mentheti meg a Kométát

MTI
Szita Károly, Kaposvár polgármestere hétfőn a városházán tartott sajtótájékoztatón arról számolt be, hogy a város önkormányzata kész kétmilliárd forint értékben tulajdonrészt vásárolni a Kométa '99 Zrt-ben, azzal a céllal, hogy biztosítsa a társaság hosszú távú, biztonságos működését, mellyel ötszáz dolgozó valamint közel négyszáz beszállító folytathatná tevékenységét.

A polgármester ugyanakkor hangsúlyozta, hogy a segítséget feltételekhez köti: többek között a társaságnak 1 milliárd forint értékben kellene tőkét emelnie illetve a sertésbeszállítóknak le kellene mondaniuk követelésük egy részéről, valamint a város tulajdonosként beleszólást és döntési jogosultságot is kér a vállalat irányításába. Azt is elmondta a város...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés