Előfizetői tartalom

Dupla időperiódusú stratégia - nagy profit kis kockázattal

Portfolio
A kereskedők többsége trendkövető kereskedést folytat, így a dupla időperiódusú stratégiák üde színfoltnak tűnnek a kereskedési térképeken. Megfelelő körültekintéssel használva, ezen kereskedési módszer 50%-ot jóval meghaladó találati arányt ad, és mindezt az elérhető profithoz képest alacsony kockázat mellett teszi lehetővé. A következőkben a Portfolio.hu 5 napos forex tanfolyamának anyagát is képező stratégiát mutatunk be.

A dupla időperiódusú stratégiák lényege, hogy ugyanazt az indikátort (jellemzően momentum indikátort) vizsgáljuk egy alacsonyabb és egy magasabb idősíkon, például egy 60 perces és napos grafikonon. A pozícióba lépés alapfeltétele akkor teljesül, amikor az előbbi példánál maradva a 60 perces grafikonon, a napi grafikonon látható irányba fordul az adott indikátor. Amennyiben...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés