Előfizetői tartalom

Esni kell a jó beszállókhoz

Portfolio
Tegnap a megtorpanás apró jeleit láthattunk a tengerentúlon és a DAX-ban is érik már egy korrekció. Ma olyan német indextagok közül válogattunk, ahol csak lejjebb adódhatnak ideális beszállási szintek. Mai elemzésünkben a Daimler mellett a Continental és a Heidelbergcement grafikonját vizsgáltuk meg részletesebben.

A 42 eurós ellenállásnál megtorpant a túlvett Daimler árfolyama. Az RSI már 80 feletti értéken is járt a tegnapi átölelő alakzattal megerősítve innen fordult délnek a papír. A visszaesésben ideális korrekciós szintek 39,4 eurónál valamint 38 eurónál találhatók. Itt egy-egy Fibonacci szint illetve a 200 és 50 napos mozgóátlagok találhatóak. A lejjebb lévő szinttel egyúttal...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés