Előfizetői tartalom

Beemelték a PannErgy miskolci projektjének búvárszivattyúit

Portfolio
Telepítésre kerültek a Mályi termelő kutaknál alkalmazandó búvárszivattyúk és kútfejek, lezajlottak a kutak és a hőközpont közötti vezetékszakaszok nyomáspróbái. Beemelésre kerültek a Miskolci Geotermikus Projekt rendszerének egyik legfontosabb elemei, a 300 méter, illetve 200 méter mélyen elhelyezett Mályi 1-es és Mályi 2-es kutak búvárszivattyúi, amellyel egy időben valós körülmények között lezajlottak a termelő kutak és a hőközpont közötti hővezetékek részleges nyomáspróbái is.

Telepítették azt a két termelő kútban elhelyezett 666 és 292 LE teljesítményű szivattyút, melyek a kutak adottságait a legoptimálisabb módon kihasználva képesek felszínre hozni a hőenergiát adó termálvizet. A Mályi 1-es és Mályi 2-es termelő kutaknál beépített, nagyteljesítményű búvárszivattyúk telepítését a gyártó cég szakembereinek felügyeletével, erre a feladatra...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés