Előfizetői tartalom

A tőkepiacokon is erős a magyar IT-szakembergárda

Portfolio
A magyar IT-szakembergárda a kelet-közép-európai régióban meglehetősen szakképzettnek számít, az egyik legnagyobb befektetési bank, a Morgan Stanley is emellett tette le voksát, mivel a régióban egyedül Budapesten nyitott IT-fejlesztési és pénzügyi központot. A hazai fejlesztők itt számos pénzügyi-informatikai területen szerepet vállalnak, többek között pénzpiaci tranzakciókat támogató megoldásokat, kockázat analízis rendszereket, nagy mennyiségű adat valós idejű megjelenítését lehetővé tevő platformot fejlesztenek.

A napokban rendezték meg a Morgan Stanley Global Tech Expót, a 2003 óta minden évben megrendezett eseményre ezúttal a befektetési bank alkalmazottain kívül a sajtó képviselői is meghívást kaptak. Az expón a bank magyar divíziójának IT-szakemberei mutatták be, mely területeken végeznek jelenleg fejlesztéseket. A Morgan Stanley a kelet-közép-európai régióban eddig egyedül...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés