Előfizetői tartalom

Végelszámolással megszűnik az OTP Magánnnyugdíjpénztár

Portfolio
Hétfőn megtartotta az OTP Magánnyugdíjpénztár a közgyűlését, amelyen a Népszabadság információi szerint döntés született a pénztár végelszámolással való megszüntetéséről. A tagokat hamarosan értesítik, hogy tegyenek nyilatkozatot, miként akarják folytatni. Két út lehetséges a körülbelül 10 ezer tag számára, vagy átlépnek egy másik még álló pénztárba, vagy visszatérnek az államhoz.

A korábban állva maradt magánpénztárak közül a második legnagyobb az OTP hetekkel ezelőtt közölte tagjaival, hogy az alacsony tagi hozzájárulás miatt válaszúthoz érkezett a pénztár, a korábbi fenntartó OTP Bank finanszírozási forrásainak elapadása következtében megszűnhet az intézmény. November végén a pénztár igazgatótanácsa is döntött, a közgyűlésnek a végelszámolással...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés