Előfizetői tartalom

Libikókázott az olaj, zuhant a földgáz

Portfolio
A pénteki kereskedés a nyersanyagok számára kedvezőtlen hangulatban telt, a Dow Jones UBS árupiaci index az előző naphoz hasonlóan ismét mínuszban zárt, 0,66 százalékos csökkenéssel. Az indexet a földgáz húzta mínuszba a leginkább, a nyersanyag több mint 2,5 százalékot veszített értékéből. A nap során több makroadat is rángatta a WTI olaj árfolyamát, de a kurzus végül csak 0,4 százalékot csökkent.

A Dow Jones UBS árupiaci index ismét mínuszban zárt az előző naphoz képest, a 0,66 százalékos esést a dollárindex 0,21 százalékos, enyhe emelkedése is támogatta. Az előző havi amerikai foglalkoztatottsági makroadat először az emelkedést támogatta, majd negatív piaci hírek tépték meg az árfolyamokat.A múlt hét végi kereskedés legnagyobb vesztese a földgáz volt, 2,6 százalékos...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés