Előfizetői tartalom

Kísérteties hasonlóság az OTP, a MOL és az S&P grafikonján

Portfolio
Három olyan könnyen elérhető instrumentumot is találtunk, melyek a 61,8-as Fibonacci szint előtt torpantak meg. Az áttörés az idei lokális csúcsok ostromát hozhatná el, míg lefordulás estén komoly zakó jöhet. A hetet az OTP és a MOL mellett az S&P 500 grafikonjának elemzésével indítjuk. Az OTP és a MOL részvények kilátásairól részletesen foglalkozik következő rendezvényünk, a Portfolio.hu Klub .

Az elmúlt hetet a 4000-4100 forintos sávban töltötte az OTP, melyből történő kitörés eldöntheti a következő hetek mozgását. A rövid csökkenő trendvonal, mely igen közel érkezik, lefelé nyomhatja az árfolyamot. A múlt héten nem tudott a legutóbbi eső szakasz 61,8%-os Fibonacci szintje és a 4100 forintnál még nyitva lévő, 8 forintos rés jelentette ellenállás fölé keveredni...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés