Előfizetői tartalom

Vége szakadt a Raiffeisen-E-Star kapcsolatnak

Portfolio
Az E-Star mai tájékoztatása szerint, a vállalat 2012. december 7-én további kötvényeket vásárolt vissza a 2012/A típusból összesen 182 darabot. Továbbá arról is beszámolt az E-Star, hogy a Raiffeisen azonnali hatállyal felmondta az összes hitelszerződését. A társaság részvényeivel illetve kötvényeivel történő kereskedést ma felfüggesztették.

Újabb kötvényeket vásárolt vissza az E-Star. A vásárlásra 35 százalékos árfolyamon került sor, és mindösszesen 182 darabot sikerült megvenni az UniCredit, az OTP valamint a CIB befektetési szolgáltatók közreműködésével.Továbbá a kötvényvisszavásárlásokkal egy időben az E-Star azt is bejelentette, hogy a Raiffeisen Bank Zrt. tájékoztatása alapján a bank a mai napon...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés