Előfizetői tartalom

Gyorsan összekapta magát az Apple

Portfolio
A szerdai napot követően ma sem tétlenkednek az Apple befektetői, a papír közel 3%-os csökkenéssel indított és már 520 dollár alatt is járt a nyitás utáni percekben. A jelenlegi szint már többször megtartották a múltban a papírt, így nagy küzdelem várható a vevői és az eladói oldal között a szintnél. A nyitásban látott megingást követően napon belül már emelkedést, a tegnapi zárószinthez képest pedig stagnálást mutat az árfolyam. Komoly pofont kapott a szerdai kereskedésben az Apple, a technológiai óriás végül 6,5%-os mínuszban fejezete be a kereskedést, ekkor zuhanásra 4 éve nem volt példa. A céggel kapcsolatban konkrét hír nem érkezett, mely ekkora esését indokolt volna. Az utóbbi időszakban viszont negatív a hírflow, ráadásul a technikai kép sem fest túl rózsásan.

16:23 A kezdeti pánikhangulat után magára talált az Apple a harmadik, kimerülési rés után pihenőre tért a medve. Az Apple piacán egyébként (az általunk információval rendelkező adatsor szerint) még soha nem volt ennyi short pozíció nyitva, az összes részvény darabszám 2,3%-ra rúg a shortállomány. Ez a későbbiekben jó táptalajt szolgáltathat majd egy gyors felpattanáshoz...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés