Előfizetői tartalom

A Deutsche Bank is levágta Magyar Telekom célárát

Portfolio
A Deutsche Bank legfrissebb Magyar Telekom elemzésében már figyelembe vette a közművezeték adó negatív hatásait, főként ennek tudható be, hogy a korábbinál alacsonyabb profittal számolnak. Véleményük szerint a társaság továbbra is képes a részvényenkénti 50 forintos osztalék kifizetésére. Célárukat 394 forintra csökkentették, ajánlásuk továbbra is tartás.

A vezető magyar részvények kilátásairól részletesen foglalkozik következő rendezvényünk, a Portfolio.hu Klub. Részletekért kattintson ide! Célárat vágott a Deutsche Bank is A Deutsche Bank átdolgozta a Magyar Telekom modelljét, a következő évekre a korábban vártnál magasabb árbevétellel, de alacsonyabb EBITDA-val és adózott eredménnyel kalkulálnak. Az új várakozások...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés