Előfizetői tartalom

Furcsa lépésre készül a Nokia?

Portfolio
Ismét felélénkültek a spekulációk azzal kapcsolatban, hogy Androidos okostelefonokat dob piacra a Nokia - írja a BusinessInsider. A lap értesülései szerint a finn mobilgyártó egy Linux-szakértőt keres, ami az Android operációs rendszernek is az alapján jelenti. A lépés meglepő lenne annak fényében, hogy a Nokia elkötelezett a Microsoft mellett.

Piaci pletykák szerint a Nokia egy Linux-szakértőt keres jelenleg, ami miatt ismét erőre kaptak a spekulációk, miszerint a finn mobilgyártó Androidos okostelefont dobna piacra. Ez érdekes lépés lenne, különösen annak fényében, hogy a Nokia elkötelezett a Microsoft mobil operációs rendszere irányába.A Microsoft ugyanis éves szinten 1 milliárd eurót fizet ezért a Nokiának....

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés