Előfizetői tartalom

Concorde: Osztalékot vághat a Magyar Telekom

Portfolio
Újabb elemzőház csökkentette a Magyar Telekomra vonatkozó célárát, ezúttal a Concorde fogalmazott meg a korábbinál jóval alacsonyabb célárat, amit elsősorban a vártnál jóval magasabb összegű közművezeték adóval indokolnak. Az elemzőház véleménye szerint az idei év eredménye után a Magyar Telekom még 50 forintos, a 2013-as eredmény után azonban már csak 45 forintos osztalékot fizet.

A vezető magyar részvények kilátásairól részletesen foglalkozik következő rendezvényünk, a Portfolio.hu Klub. Részletekért kattintson ide! Lépett a Concorde is A közműadó végső elfogadott változata a Concorde korábbi becslésénél nagyobb mértékben sújtja a Magyar Telekomot. Ennek oka, hogy az adó mértékét méterenként 125 forintban állapították meg, míg korábban...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés