Előfizetői tartalom

Vitték az Opeleket, mint a cukrot

Portfolio
A JATO Dynamics legfrissebb novemberi új autó forgalomba-helyezési összesítése szerint 2012. november hónapban összesen 4,663 új személygépkocsi, valamint 953 darab 3,5 tonna összsúlyt nem meghaladó kishaszon-gépjármű került forgalomba. Az első tizenegy hónapban összesen 48,340 új személyautó és 9,871 új kishaszon-gépjármű került a magyar utakra.

A személygépjárművek esetén ez a forgalomba helyezési mennyiség a tavaly novemberi számoknál 2%-kal magasabb. Az első tizenegy hónapban összesítve 15%-kal több autó került forgalomba, mint a tavalyi év azonos időszakában. A kishaszon-gépjárművek esetén az előző év azonos időszakát tekintve 29%-os csökkenés történt, az első tizenegy hónap számai megegyeznek a tavalyi...

Kedves Olvasónk!

A keresett cikk a portfolio.hu hírarchívumához tartozik, melynek olvasása előfizetéses regisztrációhoz kötött. Lapunk kiemelt tartalmaihoz való hozzáférés díja egy évre 29 845 forint. Választhatsz havi csomagot is, melynek költsége 2 490 forint. További információ és csatlakozás az alábbi gombra kattintva!

Signature előfizetés